Login


Zoeken


Bedrijf

Sinds de oprichting in 1972 is Clova geëvolueerd naar een bedrijf dat aan alle kledij- en linnenbehoeften van de verzorgingssector kan voldoen.

Dank zij een samenspel van jarenlange ervaring en een duidelijke visie, hanteert onze wasserij, als toonbeeld binnen de textielverzorging, de meest moderne en milieuvriendelijke technieken op gebied van textielreiniging, inclusief de waarborging van kwaliteit en hygiëne.

Al onze diensten zijn ondergebracht in één bedrijf met een totale oppervlakte van 5000 m². Gesitueerd in Wommelgem beschikken wij over een ideale uitvalbasis voor toeleveringen in het ganse land.

Een nieuwe vestiging voor het residentiële linnen wordt gebouwd en dient operationeel te zijn 3de kwartaal 2012. Deze productie-unit van 2.500 m² grenst aan het bestaande bedrijf en huisvest een gloednieuwe wasserij specifiek voor het behandelen en afwerken van bewonerslinnen. De initiële capaciteit is voorzien om het complete linnen- en kledingpakket van 5.000 woon- en zorgcentrumbewoners te verzorgen.

Het servicepakket wordt aangevuld met dienstverlening rond anti-vuilmatten en ook een volledige gordijnenservice, waarbij wij in een logistiek systeem voorzien om de behandelfrequentie te controleren en indien gewenst ook aan te sturen.

Aangezien service, snelheid en flexibiliteit en dit in een transparant kader, steeds aan belang blijven winnen, bieden wij onze klanten een totaalpakket aan, gekoppeld aan een onberispelijke dienstverlening. Clova volgt alle nieuwe trends en innovaties in het linnenbeheer van nabij op en informeert haar klanten over deze nieuwe ontwikkelingen.

Alle linnen en arbeidskleding wordt door Clova verhuurd, opgehaald, behandeld en netjes terug afgeleverd. Zo bedienen wij ongeveer 7.000 bedden en voorzien we circa 10.000 personen van aangepaste arbeidskleding.

 Aangezien service, snelheid en flexibiliteit steeds aan belang blijven winnen, bieden wij onze klanten een totaalpakket aan, gekoppeld aan een onberispelijke dienstverlening. Clova volgt alle nieuwe trends en innovaties in het linnenbeheer van nabij op en informeert zijn klanten over deze nieuwe ontwikkelingen.

Visie - Missie        


CLOVA
Industriepark Kapelleveld
St. Jansveld 1
B-2160 Wommelgem

Call Center
Phone : 03 355 28 70
Fax : 03 355 28 79
E-mail : info@clova.be

Contact Links
Contactformulier
Routebeschrijving